نوشته شده توسط : اینفو

امروزه کابینت آشپزخانه در اصفهان نه تنها بعنوان یکی از ملزومات آشپزخانه بلکه به عنوان یک عامل تاثیر گذار در کل دکوراسیون خانه می باشد. امروزه با توجه به نوع معماری داخلی خانه ها، آشپزخانه از تمام نقاط پذیرایی و نشیمن قابل دید است و همین در چشم بودن باعث شده است تا افزاد اهمیت بسیار زیادی به دکوراسیون وطراحی داخلی آشپزخانه بدهند. وقتی صحبت از  دکوراسیون آشپزخانه می شود، بدون شک اولین موردی که به فکرمان خطور میکند کابینت آشپزخانه است. خوشبختانه کابینت ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند و انواع مدل های کابینت کلاسیک در اصفهان امروزه محبوبیت زیادی در بین مردم سرتاسر جهان پیدا کرده اند، زیرا مردم زیادی تمایل دارند حسی از دوران گذشته و نوستالژی در خانه خود داشته باشند، کابینت ها هم یکی از بهترین عناصر داخلی برای این کار هستند. بعلاوه، کابینت ها در انواع جنس و رنگ های مختلف ساخته می شوند که در میان این طرح های متنوع مدل کابینت MDF در اصفهانتوانسته اند توجه افراد زیادی را به سوی خود جلب کنند. کابینت سازی در اصفهان این مطلب را برای شما عزیزان تهیه کرده است.

 

هر كسي براي تميز كردن منزل راهكار خود را دارد و به روش خود خانه را تميز مي‌كند، اما شما تا چه اندازه به كاري كه مي‌كنيد، اعتماد داريد و مطمئن هستيد كه شما در اين كار به سلامت خود لطمه‌اي نمي‌زنيد و از موادي استفاده نمي‌كنيد كه آثار بدي برايتان داشته باشند. حتي علاوه بر مواد شوينده، گرد و خاك موجود روي مبل و ميز و ... هم براي سلامتي شما مضر هستند. راه‌حل‌هايي وجود دارد.در زير 13 روش را براي تميز كردن سالم و آسان وسايل خانه معرفي كرده ايم.

 

1 ــ با برنامه‌ريزي تميز كنيد. اين بدان معناست كه ابتدا زمين را تميز نكنيد و سپس به سراغ سقف و پنجره برويد، يك برنامه‌ريزي درست اين است كه شما تميز كردن منزل را از بالاترين نقطه در خانه آغاز كنيد تا به پايين‌ترين آن برسيد.
 

2 ــ تميزكردن وسايلي كه هرگز فكرش را نمي‌كنيد. به عنوان مثال: تلفن. دكتر گربا متخصص امور بهداشتي در آمريكا با تحقيقات گسترده به اين نتيجه رسيده است كه باكتري‌هاي خطرناكي در گوشي تلفن توليد مي‌شوند كه به خاطر تماس زياد با آن به راحتي به دهان منتقل مي‌شود.

 
ظروف آشغال: مخصوصا آنهايي كه در آشپزخانه و حمام و منزل قرار دارند، پس از خالي كردن ظرف آشغال، حتما آنها را بشوييد.

 
پرده حمام: پرده حمام از آن اشيايي است كه در طول روز معمولا مرطوب شده و محل جمع شدن باكتري‌ها و قارچ‌ها هستند.

 
ماشين ظرفشويي: درباره ماشين ظرفشويي هم وضع همين‌طور است. شما ظرف داخل آن را خالي مي‌كنيد و آنگاه در آن را مي‌بنديد. به اين ترتيب در آن رطوبت قارچ‌ها و باكتري‌ها روي در و لبه‌هاي آن فرصت رشد و تكثير پيدا مي‌كنند.

 
هواكش‌ها: اين وسيله معمولا براي از بين بردن گرد و خاك و هواي آلوده از خانه به كار برده مي‌شوند. اما اگر به بهداشت آن اهميت ندهيم، اين دستگاه به جاي كمك ممكن است خطرساز شود.

 

ترفندهايي براي تميز كردن خانه

 


3 ــ گرد و خاك باقيمانده روي مبل‌ها باعث ايجاد بيماري‌هاي تنفسي مي‌شود. اين جمله را دكتر كيم كارلسون درخصوص لزوم تميز كردن مبلمان منزل مي‌گويد.

 
4 ــ تميز كردن ظروف نقره با خمير دندان: برخي از مواد تميزكننده نقره حاوي مواد نفتي هستند، برخي هم از مشتقات بنزين تهيه شده‌اند. به جاي استفاده از اين مواد، پيشنهاد مي‌شود از خميردندان استفاده كنيد. خمير دندان را با انگشت يا با پارچه اي روي وسايل نقره خود بكشيد.


5 ــ درباره شوينده‌ها بايد توجه كنيد كه مملو از مواد شيميايي و خطرناك هستند و استفاده از آنها بسيار خطرناك است. به جاي اين مواد مي‌توانيد يك سطل پر از آب جوش برداريد، نيم‌ليوان سركه داخل آن بريزيد و شستشو را انجام دهيد.

 
6 ــ براي شستشوي پنجره‌ها از شوينده‌هاي موجود در بازار بهره نگيريد. خودتان به راحتي قادر خواهيد بود يك شوينده و ضدعفوني‌كننده براي تميز كردن پنجره‌ها استفاده كنيد. براي تهيه شوينده خانگي كافي است كه يك‌سوم پيمانه سركه سفيد، يك قاشق غذاخوري مايع ظرفشويي يا يك‌چهارم پيمانه الكل صنعتي را به نصف سطل آب ولرم اضافه كنيد و براي شستشو از آن استفاده كنيد. نكات زير را هم در نظر داشته باشيد.


براي تميز كردن شيشه از ابرهاي اسفنجي استفاده كنيد. به جاي اين كه با اسپري مايع را روي شيشه بپاشيد، اسفنج را داخل مايع بكنيد و روي شيشه بكشيد. مايع را به مدت 5 دقيقه روي شيشه بگذاريد و سپس با دستمال تميز كنيد. نكته ديگر اين كه از تميز كردن شيشه در روزهاي آفتابي و در مقابل نور مستقيم آفتاب خودداري كنيد، اين كار باعث بخار و خشك شدن سريع ماده شوينده مي‌شود. براي شيشه‌هايي كه لكه‌هاي اساسي روي آن وجود دارد و با ابر پاك نمي‌شوند، ابتدا با آب و صابون روي قسمت را مرطوب كنيد و سپس به وسيله يك تيغ آن اثر را محو كنيد.


7 ــ باور نمي‌كنيد كه تعداد باكتري‌هاي داخل دستشويي تا چه حد زياد است. براي تميز كردن توالت هم مي‌توانيد از سركه استفاده كنيد. به وسيله آب‌پاش سركه را روي سطح توالت بپاشيد. علاوه بر آن داخل دستشويي هم يك پيمانه سركه بريزيد و 15 دقيقه صبر كنيد و سپس آن را بشوييد. پس از اين براي ضدعفوني بيشتر چند قطره الكل صنعتي را به آب اضافه كنيد.

 
8 ــ كف آشپزخانه را با روش ساده خودتان تميز و ضدعفوني كنيد. در مورد كف‌هاي چوبي و پاركت يك چهارم پيمانه سركه سفيد را به يك ليوان آب اضافه كنيد. فقط با پارچه نرم و كتاني كف‌هاي چوبي و پاركتي را تميز كنيد. براي شستن كاشي‌هاي سراميك و موزاييك فقط از آب گرم استفاده كنيد و هيچ ماده ديگري اضافه نكنيد، براي كف‌پوش‌هاي موكت از آب داغ و اگر نياز بود كمي مايع ظرفشويي استفاده كنيد.

 
9 ــ شما تصور مي‌كنيد ماشين ظرفشويي شما كاملا تميز است و هيچ مشكلي ندارد. اما همان‌طور كه مي‌دانيد، بررسي‌‌ها نشان مي‌دهد كه باكتري‌هاي متفاوتي در آن رشد و تكثير مي‌شوند. در ماشين لباسشويي هم شاهد وضع مشابهي هستيم.

 
براي اين وضعيت راه‌حل ساده‌اي وجود دارد. براي شستشو از دستكش‌هاي پارچه‌اي استفاده كنيد. به جاي افزودن وايتكس، كمي پراكسيد هيدروژن به آن اضافه كنيد. لباس‌ها را هم سعي كنيد در بالاترين درجه گرما بشوييد.


10 ــ به تخته آشپزخانه دقت كنيد. منشاء بسياري از ميكروب‌هاست. دكتر گربا در بررسي‌هايي كه انجام داده به اين نتيجه رسيده كه تخته آشپزخانه 200 بار بيشتر از كاسه توالت استعداد آلودگي دارد. براي تميز كردن بهتر تخته آشپزخانه، ابتدا آب داغ را روي آن بريزيد، سپس روي آن سركه بپاشيد. تمام قسمت‌هاي آن را دو تا سه ساعت به همان حال رها كنيد و سپس آب‌كشي كنيد. چند قطره الكل مي‌تواند ضدعفوني‌كننده خوبي باشد.


11 ــ ابر و دستمال‌هايي كه براي تميز كردن قسمت‌هاي مختلف خانه استفاده مي‌كنيد را بايد روزانه 30 ثانيه زير آب گرم بگيريد.دكتر گربا مي‌گويد نزديك به 320 ميليون باكتري قابليت رشد در اين ابرها و اسفنج‌ها را دارند كه به راحتي به دست و دهان شما انتقال پيدا مي‌كنند.

 
12 ــ مواد شوينده را خودتان بسازيد. قبلا توضيحاتي براي تميز كردن داديم و گفتيم كه از چه موادي استفاده كنيد تا بتوانيد خودتان ماده شوينده بسازيد، مايع ظرفشويي، آب، سركه و الكل مواد اصلي شوينده‌هاي شما هستند.

 

الكل يكي از موثرترين ضدعفوني‌كننده‌هاست. فقط بايد توجه داشته باشيد كه در نزديكي آن كبريتي روشن نكنيد.

 

13 ــ فرش را شامپو بزنيد. به جاي استفاده از مواد شيميايي ، كافي است خودتان قبل از اين كه روي فرش را جاروبرقي بكشيد، كمي كربنات سديم روي آن بريزيد. اين كار كمك مي‌كند تا باكتري و ميكروب‌هايي كه زمان زيادي است باقي مانده‌اند، در هنگام كشيدن جارو از بين بروند.



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اینفو

امروزه کابینت آشپزخانه در اصفهان نه تنها بعنوان یکی از ملزومات آشپزخانه بلکه به عنوان یک عامل تاثیر گذار در کل دکوراسیون خانه می باشد. امروزه با توجه به نوع معماری داخلی خانه ها، آشپزخانه از تمام نقاط پذیرایی و نشیمن قابل دید است و همین در چشم بودن باعث شده است تا افزاد اهمیت بسیار زیادی به دکوراسیون وطراحی داخلی آشپزخانه بدهند. وقتی صحبت از  دکوراسیون آشپزخانه می شود، بدون شک اولین موردی که به فکرمان خطور میکند کابینت آشپزخانه است. خوشبختانه کابینت ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند و انواع مدل های کابینت کلاسیک در اصفهان امروزه محبوبیت زیادی در بین مردم سرتاسر جهان پیدا کرده اند، زیرا مردم زیادی تمایل دارند حسی از دوران گذشته و نوستالژی در خانه خود داشته باشند، کابینت ها هم یکی از بهترین عناصر داخلی برای این کار هستند. بعلاوه، کابینت ها در انواع جنس و رنگ های مختلف ساخته می شوند که در میان این طرح های متنوع مدل کابینت MDF در اصفهانتوانسته اند توجه افراد زیادی را به سوی خود جلب کنند. کابینت سازی در اصفهان این مطلب را برای شما عزیزان تهیه کرده است.

 

دانشمندان با مطالعه بر روی اجسام و وسایل مختلف و بررسی میزان تجمع میکروب‌ها و باکتری‌ها بر  روی آن‌ها به نتیجه‌های زیر دست یافته اند و زمان تمیز کردن تقریبی آن‌ها را پیشنهاد می‌کنند.

 

_داخل و خارج دستگاه مایکروفر هر هفته باید به طور کامل تمیز شود.

 

_سطح خارجی، صفحه نمایش و سایر تجهیزات متصل به رایانه شخصی، لپ تاپ، تبلت، تلفن همراه و سایروسایل الکترونیکی که صفحه نمایش آن‌ها گرم می‌شود به دلیل رشد میزان زیاد باکتری بر روی آن‌ها باید روزانه پاک و ضد عفونی شوند.

 

روشهای نظافت منزل و محل کار,ترفندهای تمیز کردن منزل,روشهای میکروب زدایی وسایل منزل

_سطح روی میز‌ها باید به طور روزانه تمیز شود و دستمال خشک کننده ظرف‌ها نیز باید ه رهفته به طور کامل شسته ضدعفونی و درمجاورت نور خورشید خشک شوند.

 

 

_شستشو و عوض کردن ملحفه ها، روتختی، حوله حمام و حوله خشک کردن ظرف ها، روبالشتی و نیز رویه لحاف و پتو باید هرهفته انجام شود، زیرا سلول‌های مرده پوست بدن انسان و نیز مو‌های ریخته می‌توانند زمینه ساز ابتلای انسان به بیماری شوند.

 

 

_افزون بر شستشوی روبالشتی هر هفته، هرسه ماه یکبار نیز باید خود بالش شسته و به طور کامل خشک شود.

 

 

_یکی از مکان‌هایی که روزانه باید شسته و ضدعفونی شود سرویس بهداشتی وحمام است که به دلیل محیط مرطوب خود می‌توانند زمینه ساز ابتلای انسان‌ها به بیماری‌های مختلف حتی واگیردار شود.

 

کارشناسان همچنین به افراد به ویژه خانواده‌هایی که دارای کودکان خردسال، افرادسالمند یا مبتلا به آلرژی و آسم هستند توصیه می‌کنند به جای استفاده از محصول‌های شیمیایی نامفید برای محیط زیست به منظور پاک و ضدعفونی کردن سطوح و وسایل مختلف می‌توانند از ترکیب آب و سرکه سفید استفاده کنند.

 

روشهای نظافت منزل و محل کار,ترفندهای تمیز کردن منزل,روشهای میکروب زدایی وسایل منزل

_در زمان تمیز کردن خانه و محل کار استفاده از دستکش، ماسک، پوشاندن مو‌ها با کلاه، استفاده از کلاه و کفش پوشیده توصیه می‌شود. بهتر است برای کاهش خطر بروز آلرژی و ورود گرد وخاک به بینی در و پنجره‌ها باز شود.

 

 

_در صورت ابتلا به آلرژی برای تمیز کردن خانه و محل کار از دیگران کمک بگیرید و از انجام گردگیری و پاک کردن وسایل با مواد پاک کننده شیمیایی اجتناب کنید.

 

_مخلوط کردن مواد شیمیایی مختلف با ترکیب‌های اسید و باز هم می‌تواند سبب تولید گاز‌های مرگبار و بروز شوک آنافلاکسی و حتی مرگ ناگهانی شود به همین دلیل رعایت اقدام‌های ایمنی و خواندن دستور استفاده از محصول پاک کننده شیمیایی درصورت استفاده ضروری است.

 

_در زمان گردگیری و پاک کردن وسایل خانه و محل کار، اجاق گاز، بخاری وسایر وسایل اشتعال زا را خاموش کنید وخوراکی‌هایی را از دسترس دورکنید تا آلوده نشوند.

 

روشهای نظافت منزل و محل کار,ترفندهای تمیز کردن منزل,روشهای میکروب زدایی وسایل منزل

_پاک کردن فضای یخچال هر ماه باید انجام شود، مهمترین قسمتی که دریخچال باید پاک شود جامیوه‌ای است که می‌تواند تا ۷۵۰ برابر میزان مجاز باکتری ومیکروب درخود نگه دارد.

 

 

 

_شستشوی فرش، موکت یا قالیچه هر ۶ الی ۱۲ ماه به ویژه اگر با کفش برروی آن‌ها راه می‌روید. کارشناسان درپژوهش‌های خود دریافتند فرش‌ها می‌توانند تا حدود ۲۰۰ هزارباکتری در هراینچ مربع داشته باشند به همین دلیل شستشوی منظم آن‌ها برای حفظ سلامت اهمیت فراوانی دارد.

 

 

_در آشپزخانه، اجاق گاز، هود، مایکروو، میز غذاخوری، یخچال، داخل و سطح کابینت‌ها و ازهمه مهتر اطراف سینک ظرفشویی باید در بازه‌های زمانی منظم تمیز شوند تا میزان ابتلای اعضای خانواده به بیماری‌های مختلف کاهش یابد.

 

روشهای نظافت منزل و محل کار,ترفندهای تمیز کردن منزل,روشهای میکروب زدایی وسایل منزل

_درمحل کار، توصیه می‌شود پرسنل خدمات از دستمال‌های دارای ماده ضد باکتری برای تمیز کردن وسایل کارکنان استفاده کنند تا به این ترتیب بیماری از فردی به فرد دیگر سرایت نکند.

 

 

_استفاده از کیسه زباله و عوض کردن منظم آن برای سطل زباله کارکنان، استفاده از نور خورشید و وجود پنجره‌های بزرگ در سازمان برای ضدعفونی کردن فضای داخل، شستشو و ضدعفونی کردن سرویس بهداشتی عمومی و نیز استفاده از لیوان شخصی هر فرد برای نوشیدن آب و سایرنوشیدنی‌ها می‌تواند خطرابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهد.



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اینفو

امروزه کابینت آشپزخانه در اصفهان نه تنها بعنوان یکی از ملزومات آشپزخانه بلکه به عنوان یک عامل تاثیر گذار در کل دکوراسیون خانه می باشد. امروزه با توجه به نوع معماری داخلی خانه ها، آشپزخانه از تمام نقاط پذیرایی و نشیمن قابل دید است و همین در چشم بودن باعث شده است تا افزاد اهمیت بسیار زیادی به دکوراسیون وطراحی داخلی آشپزخانه بدهند. وقتی صحبت از  دکوراسیون آشپزخانه می شود، بدون شک اولین موردی که به فکرمان خطور میکند کابینت آشپزخانه است. خوشبختانه کابینت ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند و انواع مدل های کابینت کلاسیک در اصفهان امروزه محبوبیت زیادی در بین مردم سرتاسر جهان پیدا کرده اند، زیرا مردم زیادی تمایل دارند حسی از دوران گذشته و نوستالژی در خانه خود داشته باشند، کابینت ها هم یکی از بهترین عناصر داخلی برای این کار هستند. بعلاوه، کابینت ها در انواع جنس و رنگ های مختلف ساخته می شوند که در میان این طرح های متنوع مدل کابینت MDF در اصفهانتوانسته اند توجه افراد زیادی را به سوی خود جلب کنند. کابینت سازی در اصفهان این مطلب را برای شما عزیزان تهیه کرده است.

 

در بخش نکات خانه داری پورتال رنگی تلاش ما بر آن است تا نکات و مهارتهای خاص خانه داری را مورد آموزش قرار دهیم و در همین راستا در این مطلب در مورد شستن زمین آشپزخانه برای شما مطالبی را منتشر کرده ایم که امیدواریم بپسندید. با ما همراه باشید.

استفاده از ضدعفونی کننده ها و پاک کننده های شیمایی، اگرچه به سرعت کار آلودگی ها را می سازند، اما همواره دارای ضرراتی هم برای سلامتی افراد و هم محیط زیست بوده و هستند. اما مواد موثر، بی خطر و کم هزینه ی دیگر در زندگی ما وجود دارند که به راحتی می توان از آنها برای شستشو و پاکسازی جای جای منازل استفاده کرد، و در نهایت با خیالی آسوده از بی ضرر بودن این مواد برای سلامتی، می توان از تمیزی و برق افتادن خانه لذت بردزمین آشپزخانه

زمین آشپزخانه یکی از آلوده ترین مکان های خانه است زیرا ذرات غذا، مواد غذایی خام، قطرات نوشیدنی و… روی زمین ریخته شده و آن را به محیطی مطلوب برای رشد میکروب ها و باکتری ها تبدیل می کند. به گفته محققان حدود ۸۳۰ باکتری در هر ۴/۶ سانتیمتر مربع از زمین آشپزخانه وجود دارد. این در حالی است که تمیز کردن زمین آشپزخانه به اندازه کابینت، اجاق گاز، میز و… مورد توجه قرار نمی گیرد. در ادامه، راه هایی برای نظافت بهتر زمین آشپزخانه می خوانید.

آموزش درست کردن محلولی برای ضد عفونی کردن کف آشپزخانه

نظافت زمین آشپزخانه

برای تمیز کردن زمین آشپزخانه باید به نوع آن توجه داشت تا مواد شوینده به آن لطمه ای وارد نکنند. در این میان شوینده های طبیعی علاوه بر بازدهی بالا برای انواع مختلف از کفپوش تا سنگ مناسب است. بدین منظور باید ترکیبی از حدود چهار لیتر آب گرم را با سه قاشق غذا خوری مایع ظرفشویی مخلوط کرد و یک فنجان سرکه به آن افزود.
این محلولی طبیعی برای ضد عفونی و از بین بردن میکروب ها و باکتری های زمین آشپزخانه از کارایی بالایی برخوردار است. برای از بین بردن بوی بد بقایای غذا که روی زمین ریخته شده نیز باید حدود نصف فنجان جوش شیرین به ترکیب اضافه کرد. برای استفاده از این محلول باید ابتدا زمین را جارو کرد. سپس پارچه یا زمین شور را با محلول خیس کرده و آب اضافه آن را خارج کرد. زمین را با آن تمیز کرده و تا خشک شدن زمین از رفت و آمد خودداری کرد.

روشهای دیگر برای تمیز کردن کف آشپزخانه

آمونیاک

نحوه استفاده:

۱ قاشق غذاخوری آمونیاک، ۱ قاشق چای‌خوری مایع‌ ظرفشویی و ۲ پیمانه آب را مخلوط کنید. با استفاده از اسفنج جاهای لازم را با آن پاک کنید.

آموزش درست کردن محلولی برای ضد عفونی کردن کف آشپزخانه

تذکر:

آمونیاک باعث سوزش چشم شده، ممکن است روی تنفس تاثیر بگذارد. از تهویه مناسب استفاده کنید و آن را از دسترس کودکان دور نگه دارید.

سفیدکننده خانگی

نحوه استفاده:

۱ قاشق غذاخوری مایع سفیدکننده را در ۱ پیمانه آب‌گرم بریزید. جای مورد نظر را ۱۰ دقیقه با آن خیس کنید. از طی یا اسفنج برای تمیز کردن استفاده کنید.

تذکر:

استفاده نادرست از مایع سفیدکننده، باعث سوختگی پوست می‌شود. برای جلوگیری از خوردگی، آن را به اندازه کافی رقیق کنید.

از تهویه مناسب استفاده کنید و مایع را از دسترس کودکان دور نگه دارید.

سرکه

نحوه استفاده:

¼ پیمانه سرکه سفید را با ۱ پیمانه آب گرم ترکیب و محل مورد نظر را فورا با آن تمیز کنید.

نکته:

از این محلول می‌توان با اطمینان در بیش‌تر موارد استفاده کرد.



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اینفو

امروزه کابینت آشپزخانه در اصفهان نه تنها بعنوان یکی از ملزومات آشپزخانه بلکه به عنوان یک عامل تاثیر گذار در کل دکوراسیون خانه می باشد. امروزه با توجه به نوع معماری داخلی خانه ها، آشپزخانه از تمام نقاط پذیرایی و نشیمن قابل دید است و همین در چشم بودن باعث شده است تا افزاد اهمیت بسیار زیادی به دکوراسیون وطراحی داخلی آشپزخانه بدهند. وقتی صحبت از  دکوراسیون آشپزخانه می شود، بدون شک اولین موردی که به فکرمان خطور میکند کابینت آشپزخانه است. خوشبختانه کابینت ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند و انواع مدل های کابینت کلاسیک در اصفهان امروزه محبوبیت زیادی در بین مردم سرتاسر جهان پیدا کرده اند، زیرا مردم زیادی تمایل دارند حسی از دوران گذشته و نوستالژی در خانه خود داشته باشند، کابینت ها هم یکی از بهترین عناصر داخلی برای این کار هستند. بعلاوه، کابینت ها در انواع جنس و رنگ های مختلف ساخته می شوند که در میان این طرح های متنوع مدل کابینت MDF در اصفهانتوانسته اند توجه افراد زیادی را به سوی خود جلب کنند. کابینت سازی در اصفهان این مطلب را برای شما عزیزان تهیه کرده است.

 

برخی نقاط آشپزخانه نسبت به دیگر نواحی آلوده تر هستند و باید آن ها را پاکسازی و ضدعفونی کنید. از جمله این نواحی می توانیم به سینک ظرفشویی، تخته آشپزخانه و وسایلی همچون یخچال، قهوه ساز و مخلوط کن اشاره کنیم.

 

مطالعه ای جدید نشان داده است که 362 گونه باکتری روی اسفنج های آشپزخانه یافت می شوند، که بحث درباره بهترین روش برای ضدعفونی کردن آنها را داغ می سازد.

خانه شما راز کوچک کثیفی را پنهان کرده است. در شرایطی که می دانید ضدعفونی کردن دستگیره های در و جایگزینی منظم مسواک برای پیشگیری از گسترش میکروب ها ضروری هستند، آشپزخانه مکانی مناسب برای باکتری هایی است که شاید انتظار مواجهه با آنها در این بخش از خانه را نداشته باشید. مطالعه ای که توسط بنیاد ملی بهداشت آمریکا درباره 30 محل با میزان لمس بالا در 17 خانه انجام شد، نشان داد که آشپزخانه میزبان بیشترین تعداد باکتری در یک خانه است و اسفنج ها آلوده‌ترین شی محسوب می شوند.

به گزارش “پریونشن”، در شرایطی که همه باکتری ها مضر نیستند – به عنوان مثال، پروبیوتیک ها می توانند به حفظ سلامت روده کمک کنند – برخی باکتری ها مانند سالمونلا، ئی.کولای، لیستریا، مخمر و قارچ انگلی از جمله موارد شناخته شده مضر هستند که در آشپزخانه ها یافت می شوند.

خبر خوب این است که پاکسازی منظم آشپزخانه با آب داغ و صابون می تواند به پیشگیری از گسترش باکتری ها کمک کند. در ادامه با آلوده‌ترین نقاط آشپزخانه بیشتر آشنا می شویم.

اصول ضدعفونی کردن و بهداشت آشپزخانه

اسفنج ها

مطالعه ای جدید نشان داده است که 362 گونه باکتری روی اسفنج های آشپزخانه یافت می شوند، که بحث درباره بهترین روش برای ضدعفونی کردن آنها را داغ می سازد. شما می توانید اسفنج مرطوب را به مدت یک دقیقه در مایکروویو با درجه حرارت بالا قرار دهید یا در ماشین ظرفشویی قرار دهید تا چرخه خشک شدن را پشت سر بگذارند. هر دو روش می توانند بیش از 99 درصد باکتری ها را نابود سازند.

یخچال

هر زمان که بروکلی یا گوشت قرمز را بدون پوشش محافظ مناسب در یخچال نگهداری می کنید، ممکن است به گسترش باکتری ها کمک کنید. محیط تاریک و مرطوب، به ویژه در کشوهای یخچال، محیطی مناسب برای فعالیت باکتری هایی مانند سالمونلا، لیستریا، مخمر، قارچ انگلی و ئی.کولای فراهم می کنند. برای مقابله با گسترش میکروب ها، ماهی یک بار یخچال خود را پاکسازی کنید. برای این کار می توانید از آب داغ و صابون استفاده کنید و در ادامه از ترکیب یک قاشق چایخوری سفیدکننده با یک لیتر آب بهره ببرید.

سینک آشپزخانه

اگر فکر می کنید سینک آشپزخانه شما تمیز است، زیرا پس از آماده کردن غذا یا شستشوی ظروف آن را با آب پاک کرده اید، بهتر است در این زمینه تجدید نظر کنید. باکتری ها می توانند روی سینک آشپزخانه و محل دفع زباله جمع شوند و حتی این قسمت ها ممکن است بیشتر از توالت میزبان باکتری ئی.کولای باشند. روزی یک بار سینک آشپزخانه خود را با یک محلول سفیدکننده پاکسازی کرده و در نهایت با آب شستشو دهید تا از گسترش میکروب های خطرناک پیشگیری شود.

اصول ضدعفونی کردن و بهداشت آشپزخانه

درب بازکن های قوطی

انتقال آلودگی از ماده ای به ماده دیگر روشی شایع برای گسترش باکتری ها در آشپزخانه است و درب بازکن های قوطی یکی از متهمان اصلی در این زمینه محسوب می شوند. باقیمانده رب گوجه فرنگی که زیر چرخ دنده های این وسیله پنهان شده می تواند مکانی ایده آل برای تکثیر قارچ انگلی باشد، و از آنجا به قوطی های دیگر و مواد غذایی موجود در آنها منتقل شود. اگر نمی توانید درب بازکن قوطی را در ماشین ظرفشویی ضدعفونی کنید، پیش از هر بار استفاده آن را با آب داغ و صابون شستشو دهید، سپس از یک محلول سفیدکننده استفاده کرده و اجازه دهید در معرض هوا خشک شود.

دستمال ها و حوله های دستی

همانند اسفنج ها، دستمال ها و حوله های دستی موجود در آشپزخانه می توانند رطوبت را جذب کرده و محیطی عالی برای رشد باکتری ها فراهم کنند. پژوهش ها نشان داده اند که این محیط مناسب موجب می شود تا نتیجه 75 درصد آزمایش دستمال ها برای بررسی وجود باکتری هایی مانند ئی.کولای مثبت باشند، از این رو، دستمال ها و حوله های دستی یکی از کثیف‌ترین اشیا موجود در آشپزخانه هستند. پس از هر بار استفاده اجازه دهید آنها به خوبی خشک شوند. اگر حتی یک کثیف کاری کوچک را از کف آشپزخانه پاک کردید، دستمال را به خوبی بشویید.

قهوه ساز

آغاز روز با نوشیدن یک فنجان قهوه داغ کاری است که بسیاری از مردم جهان برای بیدار کردن بدن خود انجام می دهند. در شرایطی که دستگاه های قهوه ساز زندگی را آسان‌تر کرده اند، اما به پاکسازی منظم برای پیشگیری از گسترش میکروب نیاز دارند. نتایج یک مطالعه نشان داد که در یک قهوه ساز 4.6 میلیون کلونی از باکتری ها و قارچ انگلی وجود دارند. تعویض آب پس از هر بار استفاده و به کار بردن سرکه برای پاکسازی داخلی سیستم می تواند به پیشگیری از گسترش بالقوه باکتری ها کمک کند.

اصول ضدعفونی کردن و بهداشت آشپزخانه

تخته آشپزی

تخته آشپزی ممکن است بیش از یک توالت فرنگی حاوی میکروب باشد و میزان باکتری های مرتبط با مدفوع روی آن 200 برابر بیشتر باشد. زمانی که در نظر بگیریم تا چه اندازه از این وسیله برای آشپزی استفاده می کنیم، هضم این شرایط دشوار می شود. شما می توانید با استفاده از دو تخته آشپزی مختلف از گسترش باکتری ها از گوشت قرمز به سبزیجات خام پیشگیری کنید. تخته آشپزی را با استفاده از یک محلول سفیدکننده شستشو دهید و اجازه دهید در مجاورت هوا خشک شود. پیش از استفاده مجدد نیز آن را با آب شستشو دهید.

مخلوط کن

تجهیزات آشپزخانه که برای پاکسازی نیازمند جدا کردن قطعات هستند، مانند یک مخلوط کن، محیطی عالی برای رشد و تکثیر باکتری هایی مانند سالمونلا، ئی.کولای، مخمر و قارچ انگلی محسوب می شوند. مکانیزم مخلوط کن که غذاها را خرد می کند، ممکن است به گسترش باکتری ها کمک کند. بر همین اساس است که به عنوان مثال، پخت کامل گوشت گاو بسیار اهمیت دارد. برای پاکسازی کامل مخلوط کن آن را تا نیمه با آب داغ پر کرده، چند قطره صابون ظرفشویی به آن اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید.



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : اینفو

امروزه کابینت آشپزخانه در اصفهان نه تنها بعنوان یکی از ملزومات آشپزخانه بلکه به عنوان یک عامل تاثیر گذار در کل دکوراسیون خانه می باشد. امروزه با توجه به نوع معماری داخلی خانه ها، آشپزخانه از تمام نقاط پذیرایی و نشیمن قابل دید است و همین در چشم بودن باعث شده است تا افزاد اهمیت بسیار زیادی به دکوراسیون وطراحی داخلی آشپزخانه بدهند. وقتی صحبت از  دکوراسیون آشپزخانه می شود، بدون شک اولین موردی که به فکرمان خطور میکند کابینت آشپزخانه است. خوشبختانه کابینت ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند و انواع مدل های کابینت کلاسیک در اصفهان امروزه محبوبیت زیادی در بین مردم سرتاسر جهان پیدا کرده اند، زیرا مردم زیادی تمایل دارند حسی از دوران گذشته و نوستالژی در خانه خود داشته باشند، کابینت ها هم یکی از بهترین عناصر داخلی برای این کار هستند. بعلاوه، کابینت ها در انواع جنس و رنگ های مختلف ساخته می شوند که در میان این طرح های متنوع مدل کابینت MDF در اصفهانتوانسته اند توجه افراد زیادی را به سوی خود جلب کنند. کابینت سازی در اصفهان این مطلب را برای شما عزیزان تهیه کرده است.

 

از بین بردن میکروب ها و باکتری های زمین آشپزخانه با شوینده های طبیعی

استفاده از ضدعفونی کننده ها و پاک کننده های شیمایی، اگرچه به سرعت کار آلودگی ها را می سازند، اما همواره دارای ضرراتی هم برای سلامتی افراد و هم محیط زیست بوده و هستند. اما مواد موثر، بی خطر و کم هزینه ی دیگر در زندگی ما وجود دارند که به راحتی می توان از آنها برای شستشو و پاکسازی جای جای منازل استفاده کرد، و در نهایت با خیالی آسوده از بی ضرر بودن این مواد برای سلامتی، می توان از تمیزی و برق افتادن خانه لذت بردزمین آشپزخانه

زمین آشپزخانه

زمین آشپزخانه یکی از آلوده ترین مکان های خانه است زیرا ذرات غذا، مواد غذایی خام، قطرات نوشیدنی و... روی زمین ریخته شده و آن را به محیطی مطلوب برای رشد میکروب ها و باکتری ها تبدیل می کند. به گفته محققان حدود 830 باکتری در هر 4/6 سانتیمتر مربع از زمین آشپزخانه وجود دارد. این در حالی است که تمیز کردن زمین آشپزخانه به اندازه کابینت، اجاق گاز، میز و... مورد توجه قرار نمی گیرد. در ادامه، راه هایی برای نظافت بهتر زمین آشپزخانه می خوانید.

 زمین آشپزخانه

نظافت زمین آشپزخانه

برای تمیز کردن زمین آشپزخانه باید به نوع آن توجه داشت تا مواد شوینده به آن لطمه ای وارد نکنند. در این میان شوینده های طبیعی علاوه بر بازدهی بالا برای انواع مختلف از کفپوش تا سنگ مناسب است. بدین منظور باید ترکیبی از حدود چهار لیتر آب گرم را با سه قاشق غذا خوری مایع ظرفشویی مخلوط کرد و یک فنجان سرکه به آن افزود.
این محلولی طبیعی برای ضد عفونی و از بین بردن میکروب ها و باکتری های زمین آشپزخانه از کارایی بالایی برخوردار است. برای از بین بردن بوی بد بقایای غذا که روی زمین ریخته شده نیز باید حدود نصف فنجان جوش شیرین به ترکیب اضافه کرد. برای استفاده از این محلول باید ابتدا زمین را جارو کرد. سپس پارچه یا زمین شور را با محلول خیس کرده و آب اضافه آن را خارج کرد. زمین را با آن تمیز کرده و تا خشک شدن زمین از رفت و آمد خودداری کرد.



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 ارديبهشت 1397 | نظرات ()