URL چیست؟
نوشته شده توسط : اینفو

خرید هاست و دامین برای راه اندازی سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنابراین در ادامه به ارائه برخی نکات در زمینه  ثبت دامین و هاست می پردازیم. برای راه اندازی سایت ابتدا باید یک دامنه ثبت کرده و پس از ثبت دامین خود به خرید سرویس هاست مورد نظر جهت بارگذاری اطلاعات وب سایت خود بر روی آن اقدام نمایید. دامنه ها بیانگر نام تجاری، نوع فعالیت و یا منطقه کاری شما است. نکته دیگری که لازم است به آن توجه شود اینست که با توجه به زبان برنامه نویسی وب سایت خود لازم است به خرید هاست لینوکس و یا خرید هاست ویندوز اقدام نمایید.

برای وب سایت هایی که دارای ترافیک بالا نیستند هاست نیاز آن ها را برآورده می سازد اما برای وب سایت های پربازدید ما دو انتخاب را پیش رو داریم: -  خرید سرور مجازی    -  خرید سرور اختصاصی

زمانی که شما اقدام به خرید سرور اختصاصی می کنید، تمامی منابع آن سرور در اختیار شماست و فقط شما از آن استفاده می نمایید اما با خرید سرور مجازی شما یک ماشین مجازی شده را بر روی سرور کنترل می کنید که ممکن هست تعداد زیادی محیط مجازی دیگر را نیز میزبانی کند. پس فقط شما نیستید که از سرور استفاده می نمایید. در سرور مجازی شما محدود به پلن هایی هستید که شرکت ارائه می نماید در صورتی که در سرور اختصاصی شما کنترل کامل را بر عهده دارید و می توانید از منابع و سی پی یو به تنهایی استفاده نمایید.

با توجه به توضیحاتی که داده شد قطعا سرور اختصاصی امکانات بیشتری نسبت به سرور مجازی در اختیار کاربر قرار می د هد اما شما باید توجه کنید که نیاز شما چیست ؟ اگر سرور مجازی پاسخگوی نیاز شما است لزومی ندارد برای خرید سرور اختصاصی هزینه کنید. چون قطعا قیمت سرور های اختصاصی نسبت به سرور های مجازی بیشتر است .

ایران وب سرور با پشتوانه نیروی کار متخصص مفتخر به عرضه هاست پرسرعت به اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد.

ارتباطات میان کاربران و وب سرورها از طریق مفهومی به عنوان Request/Response انجام خواهد شد. در این راستا ابتدا درخواست کاربر به سرور ارسال شده و سپس سرور در پاسخ، منبع مدنظر را ارائه می نماید. هرگونه درخواستی در اینترنت از طریق آدرس URL عملی است. URL مخفف کلمه uniform resource locator به معنای نشان دهنده منبع میزبان وب می باشد که ساختار آن مسیر درخواستی کاربر در هاست را نشان می دهد. برای مثال: https://www.parsdata.com 
آدرس URL شامل سه قسمت به شرح ذیل می گردد:

  1. پروتکل ارتباط : پروتکل مجموعه ای از قوانین در شبکه کامپیوتری است که یکی از مهمترین پروتکل ها TCP/IP می باشد. TCP/IP بوسیله چهار لایه خود یعنی لایه کاربر (Application)، لایه حمل (Transport)، لایه اینترنت (Internet) و لایه پیوند (Network Interface) فرآیندهای لازم جهت برقراری ارتباط میان منابع در شبکه را سازماندهی می نماید. لایه کاربر با کمک سه لایه دیگر و با بکارگیری پروتکل ها و متدهای خاص عملیاتی مبتنی بر ارائه سرویس برای نرم افزارهای کامپیوتری (در حوضه ارتباطات پردازش به پردازش و یا در برقراری ارتباطات میزبان به میزبان) را انجام می دهد. پروتکل HTTP مشمول همین لایه می شود و وظیفه ارتباط میان کاربران و وب سرورها را بوسیله ارسال فایل در صفحات وب برعهده دارد، لازم بذکر است در ارتباطات امن از پروتکل HTTPS استفاده می شود.
  2. نام ماشینی که مد نظر است( دامنه): Domain یا دامنه همان نامی می باشد که وب سایت توسط آن معرفی و در دسترس قرار داده می شود و از سه بخش نام اصلی، دات (.) و پسوند تشکیل می شود. دامنه با name server هایی که به روی آن ست شده است به هاست متصل می گردد. وجود پیشوند www در ابتدای دامنه توافق نامه ای میان سازمان های ارائه دهنده خدمات وب جهت قانونمندی مجموعه عملیات URL می باشد.
  3. عبارت انتخابی در هاست: در این قسمت کاربران صفحات سایت، پوشه ها و فایل های کدنویسی شده، تصاویر و یا... را از هاست درخواست می نمایند.




:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: