چرا پس از انتقال سایت از سرور قبلی به سرور جدید ، سایت را نمی بینیم
نوشته شده توسط : اینفو

خرید هاست و دامین برای راه اندازی سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنابراین در ادامه به ارائه برخی نکات در زمینه  ثبت دامین و هاست می پردازیم. برای راه اندازی سایت ابتدا باید یک دامنه ثبت کرده و پس از ثبت دامین خود به خرید سرویس هاست مورد نظر جهت بارگذاری اطلاعات وب سایت خود بر روی آن اقدام نمایید. دامنه ها بیانگر نام تجاری، نوع فعالیت و یا منطقه کاری شما است. نکته دیگری که لازم است به آن توجه شود اینست که با توجه به زبان برنامه نویسی وب سایت خود لازم است به خرید هاست لینوکس و یا خرید هاست ویندوز اقدام نمایید.

برای وب سایت هایی که دارای ترافیک بالا نیستند هاست نیاز آن ها را برآورده می سازد اما برای وب سایت های پربازدید ما دو انتخاب را پیش رو داریم: -  خرید سرور مجازی    -  خرید سرور اختصاصی

زمانی که شما اقدام به خرید سرور اختصاصی می کنید، تمامی منابع آن سرور در اختیار شماست و فقط شما از آن استفاده می نمایید اما با خرید سرور مجازی شما یک ماشین مجازی شده را بر روی سرور کنترل می کنید که ممکن هست تعداد زیادی محیط مجازی دیگر را نیز میزبانی کند. پس فقط شما نیستید که از سرور استفاده می نمایید. در سرور مجازی شما محدود به پلن هایی هستید که شرکت ارائه می نماید در صورتی که در سرور اختصاصی شما کنترل کامل را بر عهده دارید و می توانید از منابع و سی پی یو به تنهایی استفاده نمایید.

با توجه به توضیحاتی که داده شد قطعا سرور اختصاصی امکانات بیشتری نسبت به سرور مجازی در اختیار کاربر قرار می د هد اما شما باید توجه کنید که نیاز شما چیست ؟ اگر سرور مجازی پاسخگوی نیاز شما است لزومی ندارد برای خرید سرور اختصاصی هزینه کنید. چون قطعا قیمت سرور های اختصاصی نسبت به سرور های مجازی بیشتر است .

ایران وب سرور با پشتوانه نیروی کار متخصص مفتخر به عرضه هاست پرسرعت به اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد.

 

اساسا ، انتقال یک وب سایت از یک سرور به سرور جدید ، از طریق تغییر در دی ان اس های آن اتفاق می افتد. این تغییر دی ان اس ، به دو شکل کلی است :

  1. تغییر در آدرس دی ان اس : مثلا دی ان اس قبلی ست شده برای دامنه شما ، این بوده : ns1.hostiran.net ، اما هم اکنون دی ان اس های شما ، روی مورد ns1.webexir.com ست کرده اید.
  2. تغییر آی پی پشت دی ان اس : این یک کار فنی است و توسط شرکت های ارائه خدمات هاست انجام می شود که طی آن ، آی پی های پشت آدرس دی ان اس شما ، به آی پی سرور جدید تغییر می یابد.

در هر دو حالت ، مدت زمانی به طول خواهد انجامید ، تا سایت شما بر روی سرور جدید نمایش یابد. این مدت زمان از حداقل 2 ساعت ، تا حداکثر 48 ساعت ، بسته به پارامترهای زیادی از قبیل روترهای موجود در مسیر و ... متغیر خواهد بود. به هر حال در طی این مدت زمان ممکن است دفعاتی به سرور قبلی متصل شده و سایت قبلی را مشاهده نمایید و باری دیگر ، همین اتفاق برای سرور جدید بیافتد.

اما سوال اینجاست که برای تسریع در حل این مشکل ، چه راهکاری می توان اندیشید ؟

برای حل این مشکل ، سه راهکار وجود دارد :

  • به کمک دستورات ویندوز: به این منظور ، مراحل زیر را دنبال نمایید:
  1. بر روی منوی Start کلیک نمایید.
  2. روی لینک Run کلیک فرمایید.
  3. در فیلد مربوطه cmd را تایپ کنید.
  4. در صفحه مشکلی رنگ command prompt ویندوز ، این دستور را تایپ فرمایید : ipconfig /flushdns
  5. کلید اینتر را بفشارید.
  • تغییر دی ان اس سرورهایتان: به این منظور ، طبق دستورالعمل زیر می بایست ، آدرس های دی ان اس خود را روی دی ان اس سرورهایی قرار دهید که به سرعت جدول اطلاعات خود را آپدیت می نمایند ، مانند دی ان اس سرورهای شرکت سان مایکروسیستم.

در ویندوز XP :

  1. بر روی منوی Start کلیک نمایید.
  2. وارد بخش کنترل پنل ویندوز شوید.
  3. بر روی گزینه  Network Connections کلیک فرمایید.
  4. بر روی Local Aria Connection راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب فرمایید.
  5. بر روی گزینه Internet Protocol IP V4 دوبار کلیک فرمایید و در بخش مربوط به آدرس های DNS ، موارد زیر را وارد فرمایید :
    • Preferred DNS Server : 4.2.24
    • Alternate DNS Server : 8.8.8.8

در ویندوزهای Vista & 7 :

  1. بر روی منوی Start کلیک نمایید.
  2. وارد بخش کنترل پنل ویندوز شوید.
  3. بر روی گزینه network & sharing center کلیک فرمایید.
  4. بر روی Local Aria Connection کلیک کرده و دکمه Properties را بفشارید.
  5. بر روی گزینه Internet Protocol IP V4 دوبار کلیک فرمایید و در بخش مربوط به آدرس های DNS ، موارد زیر را وارد فرمایید :
    • Preferred DNS Server : 4.2.24
    • Alternate DNS Server : 8.8.8.8

نکته : چنانچه در شبکه داخلی سازمانی خود فعالیت می نمایید ، یا از طریق ADSL به اینترنت متصل هستید ، بهتر است قبلا با مدیر شبکه سازمان تان یا نیروی فنی شرکت مذکور هماهنگی نمایید تا اعمال این تنظیمات اختلالی در کار شما به وجود نیاورد.

  • تماس با مدیر شبکه ، یا شرکت فراهم کننده خدمات اینترنت : کافی است با مدیر شبکه سازمان تان و یا با متخصص فنی شرکت فراهم کننده خدمات اینترنتی خود تماس گرفته و از ایشان درخواست کنید ، تا دامنه سایت شما را از پشت کش برداشته و کش دی ان اس خود را آپدیت نمایند.

اما در توضیح اینکه دقیقا چه اتفاقی می افتد ، باید عرض کنم ، در برخی از شرکت های ارائه خدمات اینترنت ، سروری به نام کش دی ان اس بسته می شود که کارش این است که آدرس های دی ان اسی که معمولا مشتنریان این آی اس پی ، به آن نیاز دارند را در جداولی ذخیره می کند تا بتواند با سرعت بیشتری مشتریان خود را به سرورشان هدایت کند. این یک خدمت ارزشمند است ، اما مشکل از آنجاست که به دلیل گران بودن قیمت پهنای باند در ایران ، آپدیت این سرور ، دیر به دیر انجام پدیرفته و متاسفانه در مواردی ، حتی تا یک ماه نیز به طول خواهد انجامید. به همین دلیل است که توصیه می شود ، با ایشان تماس گرفته و درخواست نمایید تا جدول دی ان اس مربوط به دامنه شما را آپدیت نمایند.





:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 فروردين 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: